Nauczyciele szkół gastronomicznych z terenu województwa opolskiego!  Zapraszamy serdecznie na bezpłatne szkolenie "Czas na rybę" z przyrządzania potraw z lokalnych ryb! Szkolenie zostanie przeprowadzone przez Kamila Klekowskiego - Edukacja od Kuchni. Zgłoszenia oraz dodatkowe informacje do pobrania TUTAJ. 

Planujemy przeprowadzić dwie edycje szkolenia:
- 20 kwietnia 2021 r. w Zespole Szkół Rolniczych w PRUDNIKU
- 22 kwietnia 2021 r. w Zespole Szkół nr 1 w KLUCZBORKU.
 
Szkolenia dofinansowane są ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach realizowanego przez nas projektu współpracy ze Stowarzyszeniem Dolina Karpia

🐠zasady uczestnictwa: pierwszeństwo zgłoszeń, do 3 nauczycieli z każdej szkoły gastronomicznej,
🐠zapewniamy wszystkie produkty do szkolenia,
🐠przewidywany czas trwania szkolenia – 6-8 godzin
🐠 po przeprowadzonym szkoleniu, szkoły biorące udział w szkoleniu, będą zobowiązane przeprowadzić do końca 2021 roku min. 3 lekcje dla swoich uczniów. Zapewniamy ryby w ilości ok. 50 kg do przeprowadzenia szkoleń.
 
 
W razie pytań prosimy o kontakt: tel. 535 380 010 lub 790 247 247.